La primavera, moment idoni per a les intervencions quirúrgiques per Dra.Dolo Mejina

La primavera és una de les estacions més esperades per la població i, a més, és un moment idoni per plantejar una intervenció de cirurgia plàstica. Segons dades de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora (SECPRE) el 60% de les intervencions quirúrgiques es realitzen en aquest període d’abril a juny.

L’arribada del bon temps fa que moltes pacients donin importància a la seva aparença i vulguin millorar algun aspecte del seu físic.

El motiu per escollir aquesta època? La primavera ens dona el marge de temps just per fer que el preoperatori es desenvolupi sense riscos i ens permeti arribar a l’estiu amb una recuperació completa. A més, aquest marge de temps ens facilita que les cicatrius no estiguin tan exposades al sol de l’estiu.

Les intervencions més demandades per a dur a terme en aquesta època de l’any són l’augment de mama per millorar la mida i la forma dels pits. També és bona època per fer una liposucció, que ens permet remodelar la silueta i eliminar els cúmuls de greix dipositats durant l’hivern, i l’abdominoplàstia, que permet eliminar l’excés de pell i greix de l’abdomen.

Un altre punt a destacar és que en moltes d’aquestes intervencions, el postoperatori precisa que el pacient utilitzi una faixa durant unes tres o quatre setmanes, el qual pot resultar més còmode en èpoques de menys calor.

En el cas dels homes, les intervencions més realitzades solen ser la ginecomàstia, que consisteix en l’eliminació de l’excés de greix o glàndula mamària del pectoral, i també, com en les dones, la liposucció d’abdomen i flancs.

A banda de les intervencions quirúrgiques, la primavera és també una de les èpoques on fem més tractaments estètics. L’augment de les trobades socials i de la vida a l’aire lliure fan que moltes pacients ens consultin per tractar la pell o millorar alguna zona de la cara.

El més important en aquesta època de l’any és protegir-nos del dany solar i combatre la sequedat provocada durant el fred. Per aquest motiu, ens enfoquem en la realització tractaments que ens permetin millorar la qualitat de la pell.

Algunes opcions serien el tractament bio revitalitzant sense agulles, que regenera les capes més internes de la pell, així com l’administració de plasma ric en factors de creixement, que nodreix la dermis en profunditat, o productes de redensificació que també fan una hidratació profunda.

D’altra banda, els tractaments estètics per excel·lència, com són l’administració de bòtox i àcid hialurònic, també són molt demanats, però no tenen una època preferida, ja que els utilitzem durant tot l’any.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg