Licors Morell recomana Born Rosé Barcelona

El vi Rosé mostra un caràcter fresc i viu, essència del Mediterrani. Un vi elegant, refrescant, aromàtic i versàtil que maridarà excepcionalment amb molts moments especials per a tu.

ELABORACIÓ

Per a crear aquest vi, hem utilitzat diferents varietats de raïm negre, d’entre les quals predomina la garnatxa negra, una varietat ideal per a aportar equilibri i caràcter. Tot el raïm procedeix de vinyes seleccionades i ecològiques. Treballa amb maceració en pel·lícula freda per a extreure aromes i color, pressionant suaument per a un rendiment màxim del 50%. El most fermenta a temperatura controlada, la qual cosa permet conservar al màxim l’essència de les varietats i l’expressió aromàtica.

NOTA DE TAST

Color: Color pètal de rosa pàl·lid amb reflexos blavosos.

Aroma: Vi expressiu, amb alta intensitat aromàtica. En destaquen els records de fruita cítrica (aranja i taronja) i tropical (maracujà i mango) sobre un fons floral de flor blanca (flor del taronger i magnòlia) i refrescants notes mentolades i anisades.

Gust: Entrada agradable i dolça amb un pas per boca melós i equilibrat.

Maridatge: Combina perfectament amb tota mena de cuina mediterrània, com ara amanides, verdures a la planxa, peix blau i mariscos. Ideal per a l’aperitiu. Gran acompanyant de tapes o sushi.

TRACTAMENTS TECNOLÒGICS

Vi jove elaborat en dipòsits d’acer inoxidable amb control de temperatura durant la fermentació i conservació en atmosfera modificada.

 

Origen Penedès, BCN

Any 2021

Varietats Garnacha negra i Ull de llebre

Vol. de l’ampolla 75cl

Graduació 12% vol.

Temperatura de servei 6-8ºC.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg