Quan neix Restaurant Denver?
El restaurant Denver neix el 2011.
I xiringuito Denver?
El Xiringuito neix el 1994, quan érem uns adolescents. A Restaurant Denver hi treballen el Llorenç, la Iolanda i els seus fills Anouk i Arnau.
Quins càrrecs teniu cada un?
La Iolanda és la que s’encarrega ara de tota la rebosteria del nostre restaurant, després d’estar molts anys a la sala. Llorenç s’encarrega de la compra del peix a la llotja de Cambrils i junt amb la Iolanda s’encarrega de supervisar tot el restaurant, tant la sala com la cuina. L’Arnau ha tornat a entrar a la cuina i s’encarrega dels vins i destil·lats i l’Anouk s’encarrega de la sala.
Què ofereixen als seus clients?
Intentem que quasi tot el producte que oferim sigui km 0 i de temporada.
El plat estrella de Denver?
No ens podríem quedar només amb un, ni dos… Però destacaríem tots els nostres arrossos i el peix de la llotja.
Què els apassiona més de la seva feina?
Veure els clients contents amb la nostra feina. Sempre ho intentem fer el millor possible i amb molta estima, per ells.
Un consell als nous emprenedors en el sector de l’hostaleria?
PACIÈNCIA. Sacrifici i sobretot gaudir de la seva feina i treballar amb el que se sentin còmodes. I d’Espanya i món.
Què no pot faltar a la seva cuina?
Passió, i il·lusió i ganes del nostre equip. I al seu celler? Avui dia comptem amb 200 referències, on no falten els grans vins de les D.O catalanes, ni de tota la resta d’Espanya i món.
Un record gastronòmic?
L’arròs de galera de l’àvia Trini.
Una espècie i una aroma? La sal. Simple i imprescindible. I l’olor de la cuina quan el nostre sofregit porta vuit hores fent “xup-xup”.
Un vi i un cava?
No ens podríem quedar només amb un. Vivim en una terra on es fan grandíssims vins i caves. Impossible escollir. Hi ha grandíssims cortinats i escumosos de la Conca del Riu Anoia.
Una experiència gastronòmica?
Un sopar tots 4 amb un bon vi. Mentre estiguem junts.