Parlem amb Claudia y Javier, participants d’Uniraid 2022

Som la Claudia i en Javier, dos estudiants de la província de Tarragona. El pròxim 8 d’octubre emprendrem una aventura solidària anomenada Uniraid.

Com que som de Cambrils ens feia molta il·lusió sortir en un mitjà de comunicació local i més a una revista com Fem Cambrils.

Tot va començar el passat setembre veient un anunci a Instagram que deia “Uniraid, el raid solidari per a estudiants”, ens vam mirar i vam dir “Què, ho fem?”, a partir d’aquell moment va començar la nostra aventura.

El raid consisteix a travessar el desert del Sàhara en un cotxe de més de 25 anys, fent les modificacions òptimes perquè el cotxe pugui circular pel desert i tingui la capacitat d’emmagatzemar 40 kg de tota mena de material solidari, que a poc a poc s’anirà distribuint pels pobles més desafavorits del Sahara.

Sabent tota la informació per poder participar-hi, ens vam posar fil a l’agulla, vam comprar un Peugeot 205 i a poc a poc amb l’ajuda dels patrocinadors hem anat modificant-lo fins el dia d’avui que ja està acabat. Ens hem trobat molts contratemps, pero amb temps i esforç els hem anat solucionant.

Tota la feina prèvia al raid esta feta. Tots dos tenim moltes ganes d’emprendre l’aventura a l’octubre. També volem fer una menció especial a tots els patrocinadors, que sense ells no hagués estat possible.

-Peixos savall

-Pneumàtics Hnos. Rojas

-Camping La Llosa

-Farmàcia Cañas

-Signo

-Llop de mar

-La tienda de Lolin

– Apployed

– Norau automotive

– Comte de rius

– Bambu decoració

– RS Spare parts 3D

– Gar Technology 3D

Si voleu veure el cotxe i part del nostre projecte ens veiem el 9 i 10 de Juliol devant del Club Nautic Cambrils.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg