Parlem amb Sonia Piñol, propietaria d’El Didal uniformes

1. Quan neix El Didal Uniformes?

Va néixer 25 de febrer del 1999.

2. Quins serveis ofereixen als seus clients?

Oferim un gran ventall de serveis com poden ser l’assessorament per trobar la uniformitat més adequada per a cada client segons la feina que facin o el negoci que tinguin. També fem un estudi del que pot agradar al client juntament amb l’entorn d’on desenvolupen la seva feina perquè tinguin una uniformitat personalitzada i única. Tenim tota mena d’uniformitat per per a tots els sectors, tant del més clàssic com del més modern.

Últimament, la uniformitat ja no és el que era anys enrere, ara és més moda que uniformitat, això fa que es pugui anar a la feina amb un uniforme molt actual i divertit. També tenim el servei de personalització en el qual brodem i estampem amb vinil tot el que els nostres clients desitgin. Aquest servei és molt demandat, ja que el client pot demanar la uniformitat dels seus empleats i que en recollir-la estigui estampada amb el seu logotip.

Tenim l’avantatge del fet que tot es personalitza a la nostra botiga en temps rècord. Tenim una secció de personalització a on tenim articles per poder personalitzar amb el nom tant per a un naixement com per a un aniversari, comunió, etc…

3. A la seva empresa podem trobar uniformes de qualsevol sector laboral?

A la nostra botiga poden trobar de tot allò i més. El nostre negoci és exclusiu per poder donar la personalització en temps rècord. Creem, dissenyem i desenvolupem els uniformes i logotips dels nostres clients.

4. Quins són els uniformes amb més demanda?

La uniformitat més demandada seria tota aquella que anés personalitzada pel client. En els darrers anys ha sigut un punt de referència pels nostres clients. L’exclusivitat de la creació dels dissenys propis de cada client.

5. També podem trobar calçat qualificat?

Tenim tota mena de sabates. N’hi ha per a tots els sectors i ens assegurem que compleixin amb totes les normatives. Tenim de la més clàssica a la més moderna.

6. I uniformes escolars?

Tenim un ampli ventall en uniformitat escolar tant per a professors com per a alumnes. També els marquem amb el nom de l’alumne o inclús hi ha models que personalitzem per regals als professors amb els noms dels alumnes o el que es desitgi.

7. Que l’apassiona més de la seva feina?

M’apassiona poder portar les últimes innovacions a la imatge corporativa dels nostres clients. Busquem el millor i no deixem d’innovar per poder oferir el millor.

8. Quines són les últimes tendències en uniformes?

Les últimes tendències són teixits còmodes elàstics i transpirables.

9. Projectes de futur?

Poder oferir als nostres clients productes sostenibles. Totes les novetats en el nostre sector.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg