Licors Morell recomana Pissarres, de Costers del Priorat

Equilibri de fruita i mineralitat, de samsó i garnatxa, de carnositat i de frescor vegetal. Harmonia entre els fruits de les dues grans finques, Mas Alsera a Torroja i Sant Martí a Bellmunt: un lligam entre el centre agrest i el sud càlid de la comarca. Tot això és Pissarres, el vi més representatiu i la referència per entendre la personalitat de Costers del Priorat. Una benvinguda amable i honesta.

NOTA DE TAST

El món de colors i sensacions aromàtiques que trobem caminant per qualsevol corriol del Priorat es troba concentrat en aquest vi, que és el mirall de la nostra comarca. Vermell fosc, profunditat, energia i la saviesa dels costers seleccionats. En boca és complex, uneix fruites madures, records del matollar mediterrani i també una característica nota aguda i freda, marca de la mineralitat extrema del sòl de llicorella.

ELABORACIÓ

La vinificació es porta a terme en dipòsit d’acer inoxidable de 3.000 i 5.000 litres, i una petita part en tines de ciment. Cada varietat es vinifica per separat per tal d’obtenir el màxim potencial expressiu de cada raïm. La criança es fa durant 12 mesos en botes de roure francès de 225 i de 500 litres. Part de les botes són noves, o de segon any. La fermentació malolàctica es fa espontàniament dins de les botes.

 

D.O.Q Priorat

Varietats 60% Garnatxa negra, 40% Samsó

Graduació 14,50 %

Temperatura de servei 14 a 16 ºC

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg