Parlem amb Eloi Guijarro, propietàri de Antic Boutique

Quan neix antic boutique? Tot just aquest 2022 i som els únics especialitzats a la província!

Com va sorgir la idea d’obrir la seva empresa? De fet fa anys que periòdicament realitzem fires internacionals al sud de França. I vàrem decidir d’exposar d’alguna manera el gènere que tenim emmagatzemat perquè es pugués veure en directe. I així també aprofitem per fer rotació del gènere regularment.

Quins serveis ofereixen als seus clients? Molta informació i un producte de qualitat en perfecte estat de funcionament i que pot utilitzar immediatament en sortir de la boutique.

Què l’apassiona més de la seva feina? L’aprenentatge constant i estar al dia les noves tendències dels consumidors sempre canviants.

Quin és el producte que té més demanda? Sobretot mobiliari auxiliar del que s’anomena popularment “vintage” i de disseny industrial de mitjans de segle. Que bàsicament són articles atemporals i que es poden introduir amb molta facilitat en decoracions actuals.

On compra els seus productes? A particulars i en les mateixes fires, no només és ven sinó que també és un bon moment per a comprar.

Què és un showroom? Són visites personalitzades en funció dels requeriments del client.

Projectes de futur? Encara hem de picar molta pedra. És cultural, en la resta de països està molt popularitzat. Però som conscients d’això.

Quin és el perfil del seu client? Particulars de mitjana edat, interioristes, col·leccionistes o altres professionals del sector.

De què depèn el preu d’una obra d’art? Diria que del que estiguin disposats a pagar. Però en cap cas som un museu. Estem per a vendre i els preus en la major part dels casos són molt similars a la d’un article nou, però de més qualitat i amb una mica de “pedigrí”, és a dir que si vols el dia de demà el pots tornar a revendre amb certa facilitat i fins i tot per més del que t’ha costat. Cosa que no passa en la majoria de mobles actuals.

Com defineix l’art? És tot allò que et transmet alguna sensació. i no necessàriament ha de ser agradable.

Quins son els aspectes més importants que ha de tenir en compte un antiquari? Coneixement, saber arriscar i professionalitat.

Quin tipus de mobles són els seus favorits? Rotundament les làmpades i la il·luminació en general.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg