Parlem amb Jose Carlos Pansiello, propietàri de barberia clàssica Panisello

Quan neix Barberia Clàssica Panisello? Després de molts anys en el sector i veient les necessitats actuals, vam decidir fer una renovació a barberia Panisello, buscant una nova ubicació per crear una nova imatge i així aconseguir oferir més qualitat i comoditat en cada servei, mantenint la tradició de la barberia clàssica.

Com va sorgir la idea d’obrir una barberia a Cambrils? El meu pare, Josep Panisello, des de jove treballava en l’ofici. En arribar a Cambrils es va incorporar a la barberia del tiet de la mare, Antonio Pinyol, una barberia oberta l’any 39. Quan es va jubilar, el meu pare la va continuar creant barberia Panisello.

Per què vas decidir ser barber? Des de ben jove anava a l’antiga barberia a ajudar, ja que m’agrada molt veure el canvi que podem fer amb les nostres mans a la imatge de les persones. Anys més tard, en cursar els estudis, vaig descobrir tot el món de possibilitats que ofereix la perruqueria.

Quins serveis ofereixen als seus clients? Oferim tots els serveis de barberia clàssica amb els de la perruqueria més actual, com tota mena de tallades de cabells, afaitats, barbes, coloracions, tractaments capil·lars, juntament amb assessorament en la imatge i productes capil·lars.

Quines són les últimes tendències en estètica masculina? Avui en dia les tendències són cap a estils amb aspectes més naturals, no tan marcats, d’un ús més quotidià. A causa de la gran varietat de tendències actuals podem oferir estils més personalitzats per cada client.

Què l’apassiona més mes de la seva feina? Com ja hem dit abans, una de les millors parts de la nostra feina és veure el gran canvi que podem realitzar en la imatge dels nostres clients. Una altra part meravellosa de l’ofici és poder aconsellar i ajudar les persones al llarg de la seva vida a preparar-se per als esdeveniments més importants, gràcies a això es creen vincles de confiança molt forts.

Què opines dels productes estètics masculins que estan sortint al mercat? Tots els productes que estan sortint en l’actualitat al mercat són d’una qualitat excel·lent. En els últims anys hem notat una gran diferència, aquests productes no només coneixen la seva funció principal, que és millorar la imatge, sinó que també actuen adequadament des d’un punt de vista de cura dels nostres cabells.

Quin és el teu producte favorit? En la nostra barberia els més utilitzats serien les ceres i la pols texturitzant, ja que són els mes versàtils. Però cada cabell i pentinat té el seu producte més adequat

Amb quines marques treballes? Sempre intentem trobar totes les possibilitats que ens ofereix el mercat, descobrint els productes més interessants de totes les marques, però també sabem les que no fallaran, com Naturalmente amb la línia Gentleman, Osis, Taylor o American Crew.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg