Parlem amb Jose Antonio Porro Sanchez cap de taller de Bicar Service

Quan neix Bicar Service? Bicar service neix al 2011 com a taller mòbil, amb l’objectiu d’oferir un servei ràpid a empreses i autònoms. Però al 2016 va ser quan vam obrir un taller físic al poble de Cambrils.

Què ofereixen als seus clients? Oferim tota mena de reparacions i diagnosis assistides per a turismes, les quals es porten a cap amb els millors productes i les primeres marques del mercat.

Què t’apassiona més de la teva feina? Sempre he sigut un apassionat del món del motor, des de ben petit ja tenia clar que el meu somni era ser mecànic o alguna cosa relacionada amb aixó. Però ara, en l’actualitat, el que em motiva dia rere dia a continuar amb el meu servei és veure la satisfacció dels meus clients, ja que ells mateixos comproven que després de la reparació, el cotxe sembla un de diferent.

Uns consells per a nous emprenedors en aquest sector? Per mi hi ha tres paraules prioritàries: confiança, professionalitat i qualitat. Si es manté aquesta disciplina no ha d’haver-hi cap problema perquè el negoci sigui eficaç.

Uns consells per allargar la vida dels nostres vehicles? És molt important el manteniment del vehicle, i si és possible no deixar-lo aparcat al carrer. La intempèrie escurça notòriament la vida de qualsevol mena de vehicle.

Cotxes que recomanes? Aquesta pregunta és molt difícil de contestar avui en dia. Segons les necessitats de cadascú varia molt el tipus de turisme. Però tot apunta que la majoria de vehicles que es matriculen són híbrids, així que podrien ser una bona opció.

Quina formació requereix un mecànic professional? Formació?? Molta… i continuada. En el sector del món del motor no tenen res a veure un mecànic actual amb un de 20 anys enrere. Avui en dia es requereix de molta formació, preparació i eines específiques per ser un mecànic multimarca.

Projectes de futur? El meu principal projecte de futur és la preparació per al canvi del sector de l’automòbil, del motor tèrmic al motor elèctric.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg