Licors Morell recomana, Clos Farena vi blanc amb criança

EL PROJECTE

Clos Farena plasma la màxima expressió d’una vinya singular i especial. Aquest vi de paisatge exemplifica les qualitats i particularitats del terrer, situat en un entorn únic abraçat per la majestuosa Serra del Montsant. Aquest vi es el resultat d’un projecte de recuperació de vinyes, originari del projecte de recuperació de milers de vinyes abandonades.

EL PROCÉS

L’elaboració consta de tècniques biodinàmiques. Arada únicament en lluna plena o quart minvant, les vinyes es troben plantades a 650 i 670 metres d’altura. La plantació en espatllera permet un millor control de la maduresa del raïm. La verema es realitza de forma manual i s’inicia a l’octubre gràcies a la seva alçada.

CARACTERÍSTIQUES

Es tracta d’una varietat emblemàtica, monovarietal de garnatxa blanca; raïm que representa l’essència del mediterrani. · Verema i selecció manual en cep i taula. · Desrapat i premsat, es refreda mantenint el most a baixa temperatura. · Fermentació en acer inoxidable a temperatura controlada.

D.O. DOQ Priorat

Tipus Vi blanc fermentat en inox.

Varietats 100% Garnatxa blanca

Graduació 13% vol.

Ampolla 75cl.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg