Parlem amb Rosa Carrasco, propietària de Floristeria Rosa&Mimosa Atelier Floral

Quan neix Rosa&Mimosa? Rosa&Mimosa neix de l’evolució de la nostra anterior marca, un nou concepte, una nova manera de fer i un nou espai. El nom sorgeix de combinar el meu propi, em dic Rosa, amb el de la meva flor preferida, la Mimosa.

Per què va decidir obrir una floristeria a Cambrils? Soc de Cambrils i no podia concebre una altra ubicació. A banda de tenir un volum important de població, hi ha un gran nombre d’establiments de restauració que ens demanen tenir flors fresques de manera habitual. També estem en un emplaçament de la Costa Daurada clau, ja que són molts els llocs on es duen a terme molts casaments.

Què ofereixen als seus clients? En primer lloc, un tracte personalitzat. No disposem de catàleg, sinó que dissenyem els nostres treballs en funció dels requisits i desitjos dels nostres clients. Sense estàndards. Tots els nostres clients són únics i especials.

Quins tipus de treballs realitza? Tota mena de treball floral, tant en flor fresca com en flor preservada. Aquesta darrera és una tendència que ha arribat per a quedar-se. Ens permet gaudir de la flor natural amb una aparença total de frescor, perquè està tractada per mantenir la seva suavitat sense marcir-se. No és flor seca, ja que el seu tacte és totalment de flor fresca, però la seva durabilitat pot ser de fins a 10 anys.

PEL QUE FA ALS CASAMENTS

Són un dels pilars de la nostra activitat! Ens encanta formar part d’un dia tan especial i la nostra tasca va més enllà de la decoració floral, ja que creem racons amb encant com els seating plan, els photocall, els racons de la memòria…

Amb quant de temps es contracta el servei? Els nuvis són previsors i generalment un cop disposen de l’espai contacten ja amb nosaltres. Alguns gairebé un any abans, però també hem dut a terme treballs exprés amb menys de 10 dies d’avançament!

Compten amb un servei de trasllat propi? La nostra activitat inclou la confecció en taller, el trasllat i el muntatge in situ dels treballs florals i decoratius, així com la retirada de tots els elements el dia posterior a la celebració.

Quins espais es decoren amb flors? Primer pensem sempre en les persones: el ram, la solapa, els detalls per a les persones estimades…. després els espais: altar, passadís, zona cocktail i la sala del banquet. Cada cop més sovint ens demanen altres decoracions com la zona de benvinguda i petits “corners” per a l’arròs, els pètals, els vanos i barrets a l’estiu, el seating plan perquè tothom trobi el seu lloc a la taula…. En decoració és important que tot concordi, que tot segueixi una mateixa línia i estil.

Què l’apassiona més de la seva feina? Compartim els moments més emotius dels nostres clients, els acompanyem en les seves celebracions. Ens encanta quan una parella que hem casat continua venint per a les seves celebracions i més encara quan arriben els fills i participem també en les cerimònies de bateig! És un honor formar part d’aquests moments tan especials.

Quines flors tenen més demanda? Les roses encara són les reines i l’opció més coneguda, però intentem orientar els clients perquè coneguin altres flors. També les flors preservades i cada cop més.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg