Anglès a partir d’un any per La Martina Kids & Us

Per què aprendre anglès amb La Martina Kids&Us?

Amb més de 15 anys de consolidació en el nostre territori, l’escola ofereix cursos d’anglès per a nadons a partir d’un any a través del mètode Kids&Us, una metodologia contrastada i innovadora que fa que els més petits de casa aprenguin una llengua estrangera com si de la llengua materna es tractés.

Tot això és possible gràcies a la immersió 100% en anglès i a l’exposició continuada i rica en continguts que proporcionem a cada sessió. Els alumnes comparteixen la classe amb uns personatges que tenen la mateixa edat i viuen les mateixes vivències que ells. Any rere any, els alumnes creixen amb els nostres personatges.

Aprenentatge natural, complet, divertit i amb sentit.

Si parlem d’ensenyar un bebè, nens i nenes d’infantil i primària, adolescents o a joves, i volem fer-ho bé, haurem de proporcionar-los eines i informació adient a la seva edat. Només així, allò que aprenguin tindrà sentit per ells.

Només així, aprendre no serà només una imposició acadèmica, sinó una integració natural del coneixement útil. Els joves es mouen, normalment, per tres motius; passar-ho bé i gaudir, obtenir reconeixement i tenir sensació de progrés. Ara bé, allò que és aplicable al nivell cognitiu i emocional, allò que els fa gaudir, allò que els fa tirar endavant pel seu reconeixement o sensació d’avançar, varia molt en funció de l’edat. És per això que a mesura que van creixent, es van canviant de referents, però sempre es manté la connexió amb els protagonistes de les històries des de ben petits fins que es fan grans.

En conseqüència, aprenen amb rapidesa i amb solidesa, ja que la seva motivació i participació a classe són molt grans. A més, el monitoratge de l’aprenentatge és constant i l’avaluació dels professors també; la ràtio de 8 nens a classe ens permet el seguiment individualitzat de cada un d’ells.

El mètode Kids&Us ofereix una continuïtat fins als 18 anys, edat en què els alumnes assoleixen continguts del C2 del Marc Europeu de Llengües.

L’escola també és coneguda pel mètode comunicatiu amb adolescents i adults, en què es prima la capacitació oral des del primer moment i, al llarg del curs lectiu, les habilitats comunicatives dels alumnes (entendre, parlar i escriure) es veuen incrementades i reforçades enormement.

Aprendre anglès a La Martina Kids&Us no es limita només al curs acadèmic, sinó que també s’ofereixen un seguit d’eines i d’activitats extres que donen continuïtat a les classes: aplicacions didàctiques per als dispositius mòbils, tallers de cuina, obres de teatre, preparació d’exàmens oficials, estades a l’estranger, casals urbans, colònies… tot un seguit de situacions en les quals tot l’alumnat pot continuar practicant l’anglès fora de l’escola i en època de vacances.

No dubteu a visitar-nos i a conèixer-nos de més a prop, ja que els centres també són un univers de colors i els materials són únics i originals. Ens trobareu a Tarragona, a Reus, a Cambrils i a Salou.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg