Moscatell Anyenc de Muller

Producte de Reus

Tipus Moscatell anyenc

Varietats Muscat d’Alexandría

Graduació 15% vol.

Conservació i consum 12-14ºC

Vi Dolç envellit en fudres de Roure Francès. L’elegant característica aromàtica del Moscatell troba notes de mel, te i gustos minerals amb la seva prolongada maduració. Dins dels fudres, experimenta l’envelliment més gradual a causa d’una exposició a la microoxigenació, la qual cosa permetrà una constant evolució dels seus components. El seu gust dolç és ben equilibrat amb una acidesa vibrant que permet gaudir sense que causi fatiga al paladar així com una llarga persistència en boca. Es recomana com a digestiu i per acompanyar formatges curats o foie grass.

NOTA DE TAST

De color daurat profund, amb certes aromes de fruites tropicals confitades, flors blanques, fusta. De gust intens i voluminós, amb notes dolces de confitures, fruits de pinyol i una acidesa viva. Perfecte per acompanyar la pastisseria amb cremes i mantegues. També cal valorar que té caracteristiques com a digestiu.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg