Licors Morell presenta Can Matons, Pansa Blanca 2021

VINIFICACIÓ

Premsat del raïm sencer. Fermentació molt lenta a temperatura controlada de 16ºC en dipòsits inox. Totes les parcel·les fermentades per separat fins el cupatge previ a l’embotellat.

VITICULTURA

Alella es caracteritza per un sòl de textura sorrenca anomenat “sauló” d’origen de la descomposició del granit. És un sòl pobre en nutrients, amb poca retenció d’aigua i pH moderat. La densitat de plantació és de 3.700 ceps/Ha amb un marc de plantació de 2,2 x 1,2 m. La conducció dels ceps és en espatllera i en vas les més velles i realitzem una poda curta.

CARACTERÍSTIQUES DE L’ANYADA

Anyada marcada per la gran pressió del míldiu que provocà una disminució important de la producció. Any extremadament plujós tant en quantitat com de dies. La primavera i el final d’estiu càlids van fer que la verema fos avançada. El raïm que ha arribat ha donat un vi aromàtic i fi.

CARACTERÍSTIQUES SENSORIALS

De color groc amb reflexes verdosos. El seu aroma és intens, franc i afruitat, reflex propi de la varietat, a on destaquen els aromes de fruita blanca i de pinyol amb lleugeres notes florals. En boca és un vi amb volum i amb un llarg post-gust.

D.O. Alella

Tipus Vi blanc

Varietats Pansa Blanca

Graduació 12,5% vol.

Consell de l’enòleg Consumir fins 2032

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg