Licors Morell recomana Torelló Tradicional Brut Nature

ELABORACIÓ

Els raïms arriben sencers al celler i, amb el pas previ de tota l’arrel per taula de selecció, es realitza per separat un suau premsat de cada varietat. Comptem amb la tecnologia Inertys a les nostres premses que protegeixen el most de l’oxidació durant la fase de premsat. A l’hivern es fa l’assemblatge de les diferents varietats, l’embotellament i posteriorment la segona fermentació en ampolla.

CRIANÇA

Mínim de 60 mesos a l’ampolla. Cada any es realitza el poignettage o agitació de l’ampolla que cerca que els llevats es tornin a barrejar amb el vi. D’aquesta manera, l’escumós s’enriqueix en aromes i sabors. És un Brut Nature sense addició de sucres i s’indica la data de degollament a la contra etiqueta.

NOTA DE TAST

Color palla amb reflexos grocs, net, transparent. Amb bombolla fina i constant amb formació de rosari. Al nas destaca la fruita blanca, com la pera, sobre una nota ben marcada de brioixeria, flam de caramel, crema pastissera, fruita confitada. Entrada a la boca fresca i delicada. El seu pas és sec, amb presència d’herbes fresques que obren una finestra al camp, on destaquen les flors blanques. Amb notes de brioixeria i crema, que fan un final de boca molt agradable.

D.O. Corpinnat

Tipus Vi escumós

Varietats 51% Xarel·lo, 32% Macabeu, 17% Parellada

Graduació 11,5% vol.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg