Origen dels reis d’orient

Estem acabant l’any, i només començar el següent tenim una de les tradicions cristianes més arrelades a la nostra terra, on tant petits com grans podem gaudir de la màgia dels Reis d’orient.

D’on ve aquesta tradició? Quin és el seu origen?

Els tres Reis d’Orient van arribar per donar-li la benvinguda a Jesús, eren tres sacerdots perses dels més savis i representaven les tres races bàsiques a llavores, un era ros, l’altre de color fosc semita, i el tercer negre.

Les restes dels Reis van estar 300 anys a Constantinoble, en l’actualitat Istanbul, Turquia. Després es van traslladar a Milà, fins al 1162, on l’emperador “Barba-roja” les va saquejar i els va entregar al bisbe de Reialme de Dassel, qui va traslladar les vaportar a Colònia, Alemanya.

A l’actualitat les restes dels tres reis descansen en un cofre d’or i plata de 350Kgs de pes, i es troba en una capella que va fer construir Carlemany a Colònia.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg