Parlem amb Judith Magrané propietària de MR GESTIÓ

Com ha estat el primer any d’obertura de MR Gestió? La veritat és que tots els principis són complicats, però he de reconèixer que hem crescut força ràpid en el sector, sobretot en l’administració de comunitats. Cal destacar que no partíem de zero, ja que l’experiència de 30 anys del meu pare en aquest àmbit ha sigut fonamental. Hem crescut tant a nivell de feina com a nivell de personal, per tant, es pot dir que la projecció és bona i estem satisfets.

Quins serveis ofereixen als seus clients? L’objectiu principal del negoci és l’administració de comunitats de propietaris, tanmateix, oferim serveis relacionats com poden ser les assegurances, la compravenda i arrendament d’immobles. De la mateixa manera, també oferim assessorament jurídic en diversos àmbits, que és el que pròpiament he estudiat i en el que vull centrar la meva carrera professional.

En què sou especialistes? Bé, especialistes com a tal podríem considerar que en l’administració de comunitats. Comptem amb una dilatada experiència i actualment amb una infraestructura empresarial que ens permet desenvolupar aquest sector / àmbit oferint als clients un servei de qualitat i personalitzat.

Amb quines eines treballen per comunicar-se amb els propietaris/veïns? Pel que fa a la tecnologia, concretament als mitjans de comunicació en el nostre sector és força important. Una bona comunicació és essencial. Poder contactar ja sigui per correu electrònic, per trucada, Whatsapp o inclòs poder celebrar les reunions telemàtiques per qualsevol plataforma són mitjans que faciliten molt la feina. Evidentment, la comunicació va lligada a la rapidesa i efectivitat de la feina del gestor o administrador.

Projectes de futur? Sempre s’ha de pensar en el futur, però actualment amb un any que portem en funcionament, el creixement que hem tingut i la repercussió en el sector solament puc pensar a continuar treballant com fins ara. No obstant, hi ha altres departaments de l’empresa que tenim previst potenciar com el departament jurídic i la immobiliària.

Quins factors afecten al creixement de l’empresa? Son molts els factors que afecten pròpiament al creixement de l’empresa, de totes maneres penso que si es coneixen bé les necessitats del client, s’inverteix en els mitjans necessaris per oferir un servei de qualitat i es compta amb personal qualificat o experiència professional que permeti l’equiparació, el creixement és en un alt percentatge assegurat.

Com descriuries el primer any com a empresària? Complex, molts moments i situacions confuses però molt satisfactori. No me’n penedeixo en absolut d’haver tirat endavant aquest projecte. I voldria aprofitar l’ocasió per agrair tot el suport rebut que han sigut essencials en el primer any d’MR Gestió.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg