Parlem amb Eva Palacios, gerent de Mestral Estate, advocada, agent de la propietat, experta en inversions i gestions de patrimoni

Quan neix Mestral State Serveis Immobiliaris?

Mestral estate neix dels somnis de poder materialitzar la il.lusió, les ganes i els coneixaments i el sector immobiliati de la zona, és un projecte familiar creat només en un mes , la idea va sorgir en una xerrada amb la meva parella i soci Pablo, i la meva cunyada Melanie. I en una semana ja teniem nom, local i mil projectes a fer realitat.

Què oferiu als vostres clients?

Oferim un tracte personalitzat i de confiança, avui en dia la majoria d’immobiliaries funcionen amb anuncis i poc més, nosaltres som d’aquí, coneixem el mercat, la gent, i el client, i estem encantats de cercar l’immoble que es busca com si fos una peça de roba a mida, cercar allò que s’ajusti més al que els nostres clients demanden.

Al ser advocada els nostres clients tenen un grau més de confiança: saben que estan en bones mans, el nostre equip estarà encantat d’atendre les seves demandes. Tenim ja una gran bossa d’immobles a la venda de tota mena, sigui primera vivienda, per a inversió turística o de lloguers, i es tracta d’ajustar aquest producte a la gran demanda que hi ha a Cambrils, ja que som un dels pobles més desitjats en la compra immobiliària de Tarragona. També oferim Serveis de decoració i disseny d’interiorisme, reformes i fins i tot jardineria. Un servei immobiliari integral.

Eva, com vas començar en el sector immobiliari?

Ja hi vaig començar quan estudiava, és un sector que sempre m’ha agradat i exercint d’assessora sempre he estat vinculada a la gestió de patrimoni i les transaccions immobiliàries.

Què t’agrada més de la teva feina?

El tracte amb la gent, conèixer noves famílies, habitatges molt especials i establir relacions amb clients que fins i tot acaben sent amics. Quin producte té més demanda? Ara mateix la recerca de locals comercials tant de lloguer com de compra, i els apartaments de platja o per fer lloguer turístic.

Projectes de futur?

Créixer en Serveis, oferir molts més que assessorament immobiliari i perquè no, ser la immobiliària de referència a Cambrils.

Quin consell donaries a un client que vol invertir en un immoble per viure?

Que tingui clar on està el seu límit de despesa i a partir d’aquí deixar-se assessorar pel nostre personal, tenim la sort de disposar de tota mena d’habitatges a Cambrils i pobles del voltant, els hi podem garantir el millor servei i la millor oferta.

Hi ha molta demanda de lloguer d’immobles?

Sí, molta. Cambrils té un problema greu, ja que al tenir molt de lloguer de temporada estival, la gent que vol llogar tot l’any o bé no en troba o el que hi ha és excessivament car.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg