Blueprint Page

Quan i per què neix KULTIVA?

KULTIVA neix a començaments d’any amb la filosofia d’una agricultura ecològica plantejada com una activitat lúdicoeducativa perquè la gent pugui aprendre a conrear els seus propis horts de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, gaudir-ne i fer una bona collita de productes per a autoconsum.

Què és KULTIVA?

KULTIVA és un projecte d’horts urbans que pretén fomentar l’agricultura tradicional. És un centre situat molt a prop del nucli de Cambrils (consulteu ubicació a la pàgina web www.Kultivahorts.com). És una finca tancada que té accés automatitzat amb targeta vinculada al client i que dona accés al recinte. Totes les parcel·les estan delimitades amb una tanca i tenen una superfície a partir de 60 m². Totes disposen de reg automàtic per degoteig, i això suposa un gran estalvi d’aigua.

Quines són les condicions per poder llogar un hort urbà? Quins avantatges té?

Llogar un dels nostres horts és senzill i a un preu de 35 €/mes (els dos primers mesos són gratuïts) pots obtenir nombrosos beneficis: estar en contacte amb la natura, gaudir de l’aire lliure, aprendre l’art de l’horticultura, experimentar la satisfacció personal de cultivar la teva pròpia verdura, fruita i hortalisses.

Quins serveix ofereixen?

A part del que hem comentat sobre el reg automàtic, el tancament de les parcel·les amb porta individual, també hi ha una zona d’aparcaments molt àmplia en el mateix recinte. A més oferim la disponibilitat de petita maquinària com motocultor, desbrossadora, etc., per facilitar les tasques de llaurat i conreu. També oferim una zona de barbacoa perquè els nostres clients (prèvia reserva) puguin gaudir en família d’un dia a l’aire lliure i passar-ho bé.Aquesta zona disposa de barbacoa d’obra, pica d’aigua, pèrgola ombrejadora i està situada al vell mig dels tarongers de la finca. L’assessorament també és important. Si no tens experiència sempre ens trobaràs disponibles per ajudar-te amb els dubtes que puguis tenir.

Quin és el perfil del seu client?

El perfil del nostre client és molt divers. Des de famílies que fomenten les relacions amb la natura i ensenyen als seus fills a respectar-la, joves que desitgen cultivar els seus propis aliments ecològics, gent a qui aquesta activitat li aporta gran satisfacció i benestar emocional, gent que ha arribat a la jubilació i desitja fer aquesta activitat precisament perquè li dona energia física i ho pot fer amb altres amics.

Projectes de futur?

Tenim previst plantar més arbres a la zona d’aparcaments i també existeix la possibilitat que els clients puguin apadrinar uns dels tarongers de la finca o que ells mateixos puguin plantar l’arbre que vulguin en la seva parcel·la. Creiem que els projectes de futur van lligats a la demanda dels nostres clients per millorar els espais i fer que tothom es senti feliç en aquest entorn.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg