Isaac Contra Vilalta, Responsable comercial de Finestres Cambrils

Quan neix Finestres Cambrils? Finestres Cambrils som una empresa jove, que neix a principis del 2021. Després d’un període d’adaptació el gener de 2023 vam obrir la nostra oficina, ubicada al carrer Balears nº1 local 3. Un espai físic des d’on podem atendre la nostra clientela i mostrar l’àmplia gamma de productes que oferim.

Com va sorgir la idea d’obrir una empresa de finestres a Cambrils? Som un equip, amb vocació de servei, que sempre hem tingut inquietuds d’emprenedoria. Tot va començar quan vam voler renovar les finestres de casa nostra i buscant les millors opcions ens vam adonar que hi havia un nínxol de mercat a Cambrils. Va ser llavors quan vam pensar que podíem aportar un producte de qualitat i diferent als que hi ha a la zona. Arran d’aquest estudi de mercat vam conèixer el fabricant de Finestres de PVC “Replus”, que estava buscant expandir-se a la nostra zona i amb qui vam veure la oportunitat de muntar el nostre propi negoci. Finalment, un altre dels factors que ens va animar van ser les ajudes que ofereixen els Fons Next Generation, a les quals es poden acollir totes les persones que vulguin renovar les seves finestres, fet que ens va fer pensar que era un bon moment per iniciar aquest projecte.

Quins serveis ofereixen als seus clients? Des de Finestres Cambrils oferim un estudi personalitzat per tal de trobar els tancaments més adequats a cada habitatge, d’acord amb les necessitats i pressupost de cada client. L’objectiu final és sempre millorar l’estalvi energètic de cada habitatge, seguint les normatives actuals. A més, treballem de la mà d’un departament tècnic per les tramitacions dels Fons Next Generation, per tal que els nostres clients es puguin beneficiar d’aquestes ajudes europees. També oferim promocions constants com el finançament a 12 i 24 mesos, sense interessos o la possibilitat de muntar “doble oscil·lo”.

Quines són les últimes tendències en finestres i tancaments? Les tendències, en l’àmbit de la sostenibilitat, són els perfils amb més cambres interiors i triple vidre per arribar a tenir uns valors de transmitància energètica més baixos. Pel que fa als dissenys, les últimes novetats van en la línia d’aconseguir grans obertures de llum i ampliar les gammes de colors en els perfils. Tot plegat sense oblidar l’evolució constant de la domòtica, cada cop més assequible i connectable a nivell d’usuari.

Què t’apassiona més de la teva feina? Penso que tots podem posar el nostre granet d’arena per millorar la sostenibilitat del planeta, en les petites accions, per exemple. De fet, amb unes finestres adequades, podem aconseguir un gran estalvi energètic tot l’any i la conseqüent millora que això suposa a nivell global. És a dir, penso que amb la meva feina puc ajudar a que les persones que vulguin puguin posar aquest granet d’arena en l’àmbit de la sostenibilitat. Però també el que més m’agrada és acompanyar-les en el camí d’arribar a tenir un habitatge com cadascú se l’imagina, un habitatge on les finestres, aportin la llum i l’aire que tots necessitem.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg