Joan Gómez Colom, propietari de restaurant Miramar

Quan neix Restaurant Miramar?

Miramar es va inaugurar 21 de juny del 1951 pels meus avis com a restaurant i pensió. Posteriorment, els meus pares es van fer càrrec, i jo des de la meva infància he après i he viscut l’evolució del negoci familiar.

Què oferiu als vostres clients?

La nostra carta està especialitzada en la cuina tradicional marinera basada en productes frescos, de qualitat, proximitat i Km 0. També oferim una carta de postres realitzades diàriament al nostre obrador. A més a més, ens destaquem per un ampli celler per poder maridar als nostres plats per una satisfactòria experiència gastronòmica.

Projectes de futur?

Sense dubte, continuar sent una de les referències gastronòmiques de la província. Per a mi és un plaer obrir cada dia les portes del restaurant amb les mateixes ganes que el primer dia. I sobretot continuar millorant i mantenir els reconeixements que tenim en la Guia Repsol i Guia Michelin.

Que no pot faltar a la vostra cuina?

Els millors productes del mercat, des del millor peix fresc, la verdura de km 0, i un bon oli d’oliva de Cambrils per poder oferir als nostres clients una experiència gastronòmica per recordar i que tinguin ganes de repetir i degustar nous plats.

I al vostre celler?

Ens agrada acompanyar els nostres plats amb un bon celler nacional i internacional per això tenim més de 400 referències per poder aconsellar i sorprendre els nostres comensals.

Quin és el vostre plat estrella?

És difícil escollir un únic plat, des dels tradicionals llagostins a la crema de taronja o un suquet, als plats més actuals com el tàrtar de peix i marisc o un carpaccio de tonyina. I sense oblidar-me dels exquisits postres que elaborem diàriament al nostre obrador.

Un record culinari?

Sempre me’n recordaré de la Zarzuela que feia la meva àvia Irene. Tinc el record gravat com si fos ahir, del seu somriure preparant el plat, la seva exigència amb els millors productes i del deliciós aroma que desprenia la cuina.

Una experiència gastronòmica?

Sense dubte, un sopar amb la família i els amics a la nostra terrassa amb el privilegi de sentir l’aroma del mar Mediterrani davant i amb la il·luminació de la Torre del Port i del fantàstic passeig. I no pot faltar, una copa de vi per acompanyar la fantàstica experiència gastronòmica.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg