Luis Blanco, CCO de Guasch Fashion Group

Quan neix Red Point? Red Point va néixer el 1982, la principal activitat es la fabricació i comercialització de moda de bany, les nostres peces estan avalades per un procés de disseny, confecció i acabats d’alta qualitat.

Com van decidir obrir una botiga Red Point a Cambrils? La nostra distribució està fomentada dintre de les botigues multimarca i grans magatzems, arreu de tota Europa, Amèrica i Austràlia. Dintre de la nostre estratègia d’expansió, el nostre objectiu principal es l’exportació i la creació de botigues pròpies en poblacions on la moda de bany sigui important i no suposi un inconvenient per els nostres canals habituals de distribució. Cambrils reuneix tots els requisits per que Red Point llueixi i pugui arribar al consumidor potencial de la nostra marca.

Què podem trobar a Red Point? Red Point és la marca líder del mercat espanyol de moda de bany de dona, ofereix una col·lecció molt completa, més de 2000 peces es poden trobar a la nostre botiga, on hi ha tot tipus de banyador o bikini per qualsevol dona, amb totes les formes possibles, llisos o estampats, tot marcant tendència amb una marca referent en la moda de bany a nivell mundial. A més a més podreu trobar complements, bany d’home, teens i infantil. Inclòs per poder anar tota la família a joc.

Quines son les últimes tendències en moda bany? Els estampats retro dels anys seixanta/ setanta, son part de la tendència d’aquest any, com la nostre línia TEA, després hi ha dissenys que no passen mai de moda, com les flors liberty o els llisos negres amb algun detall. La combinació de negre/blanc també és èxit segur. La col·lecció és tan completa que segur que trobareu el disseny que més us agradi i s’adapti a les vostres expectatives.

Què t’epassiona més de la teva feina? Representar Guasch Fashion Group, amb les marques Guasch, Red Point i Diacar, és de per si un repte i una gran motivació, una història de més de 160 anys amb la que tinc l’orgull de poder participar. M’apassiona el dia dia de la meva feina a on els resultats i el reconeixement per part del consumidor de les nostres marques és una satisfacció insuperable.

Projectes de futur? El nostre Grup sempre està avançant amb nous reptes i projectes de futur, el desenvolupament de la nostra exportació forma part del futur i altres projectes que arribaran, i esperem compartir-los amb vosaltres i els nostres consumidors.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg