Thais Morales Lopez i Fernando Martínez Sanchez, cap de serveis i gerent de Blanch Morales

Quan neix Blanch Morales? La funerària Blanch Morales s’inaugura l’abril del 2022.

Quan sorgeix la idea de muntar una funerària? La idea sorgeix després d’anys d’experiència i després de diversos canvis al sector funerari de la zona. A causa d’aquests canvis les empreses del sector són empreses d’àmbit nacional i, per tant, el tracte a les famílies és més estandarditzat. Vam veure la idea de fer una funerària més propera al poble amb serveis més ajustats a les necessitats de cada família.

Quins serveis realitzeu? Blanch Morales realitza tota mena de serveis funeraris i per a totes les companyies d’assegurances. Incineracions directes, serveis amb sala de vetlla, ja que el tanatori és municipal i podem utilitzar les instal·lacions, trasllats nacionals i internacionals, trasllats de restes, serveis de marbrista, servei de floristeria. Servei adaptat a totes les necessitats de les famílies atenció personalitzada.Les nostres famílies poden adaptar tot el servei, com ara recordatoris personalitzats, peces de flors personalitzades (escuts, banderes, formes, etc.)

Com definiries Blanch Morales? Definiríem Blanch Morales com un servei i un tracte exquisit cap a les nostres famílies. Per poder facilitar-vos el millor tracte i professionalitat en els seus moments més baixos.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg