Parlem amb Carlos i Mercè, propietaris de Cafeteria Il Capriccio

Quan neix Il Capriccio? Amb l’ubicacio actual des de l’any 2008, enguany ja fem 15 anys a l’ubicació actual.

Per què van decidir obrir una cafeteria a Cambrils? Ja teníem una altra cafeteria Restaurant a la Llosa, davant la platja, i vam decidir obrir un altre al Port de Cambrils.

Què ofereixen als seus clients? Productes de qualitat i si és possible de proximitat.

Què l’apassiona més de la seva feina? El tracte amb la gent.

Quin és el producte estrella? El bon cafè i les focaccies farcides fetes al moment.

Què no pot faltar a Il Capriccio? El bon ambient que tenim amb els nostres clients i amics.

Projectes de futur? De moment, després de 30 anys dedicats a l’hostaleria, i donada la situació del petit hostaler, ja no hi veig gaires ganes d’expansió.

Un ingredient, una aroma, un sabor? Un ingredient, un bon cafè sol de la varietat aràbiga. Una aroma, un gofre recent fet. Un sabor, un vermut de Reus amb un pica-pica.

Un record culinari i una experiència gastronòmica? Un record culinari, un romesquet de peix i marisc de Cambrils. I una experiència gastronòmica, la cremositat de quan fèiem gelat artesà de crema gelada.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg