Parlem amb Lluís Carol Olivet, DJ Cornelius

Com va decidir fer-se Dj?

De petit escoltava molta música, a casa, a l’escola, i m’agradava molt anar a concerts de música i djs en directe, sobretot a Barcelona. Començar a comprar CD’s i vinils de tot el que m’agradava.

Comprava molts cds verges i vaig conèixer persones que compartíem els mateixos gustos musicals. Un amic em va invitar un dia a casa seva per ensenyar-me uns aparells que em captivarien de per vida, uns “Technics”, amb els que podia punxar les cançons que més m’agradaven.

A partir d’aquell moment vaig començar a comprar vinils per Barcelona, carrer Tallers sobretot, i per internet. De rock, de grunge, de pop i electrònica… I no he parat de comprar i escoltar música fins al dia d’avui.

Què t’apassiona més de ser DJ?

Fer ballar la gent que m’escolta i veure que estan gaudint. Però sobretot amb l’estil musical que a mi m’agrada.

Quina formació es necessita?

Escoltar música de tots els estils, tindre bon ritme i una bona oïda. Quins consells donaries a nous emprenedors que es volen dedicar en aquest sector musical? Que busquin un estil personal de música que els faci gaudir quan punxin.

Què et semblen les tendències musicals actuals?

Com diuen en la vida, tot evoluciona, i la música també, i molt ràpidament. Però els que som nascuts els anys 80 ens hem criat i tenim una oïda més acostumada al blues, funk i rock-alternatiu en general i ens costa més adaptar-nos als estils de música actuals.

Amb qui t’agradaria compartir cabina?

Amb DAFT PUNK, FatboySlim, Justice, Paul Kalkbrenner, Vitalic, FISHER i alguns més…

Amb quin artista t’agradaria col·laborar en algun tema?

Amb Diplo, Rufüs Dü Sol, Ben Böhmer, Deadmau5, Vintage Culture, i amb RADIOHEAD perquè no.

Projectes de futur?

Crear un programa de rèdio musical, montar una bona discoteca i seguir tenint oportunitats de posar música on sigui fins que em mori.

A quin tipus d’events treballes?

Esdeveniments en discoteques, pubs, en hotels, restaurants, xiringuitos de platja, events privats, aniversaris i casaments.

A l’hora de planificar una sessió què vols transmetre al teu public?

Vull transmetre felicitat i passió amb música de diferents estils i èpoques.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg