Parlem amb Paula Pla Ferran i Aitor Erquiaga Azcuna, propietaris de Mucca da Latte, Mr. Polo i La iogurteria de Cambrils

Quan neix Mucca da Latte?

Mucca da Latte es va inaugurar el 7 de maig del 2022.

Com va sorgir l’idea de obrir una gelateria a Cambrils?

Després de 5 anys d’experiència en el sector dels gelats a Cambrils amb Mr. Polo, ens vam adonar de què tot i que hi havia una oferta molt àmplia en gelats no hi havia cap gelateria que oferís ‘gelato’ italià. Vam decidir obrir una gelateria italiana amb obrador a la vista, on els nostres clients poden veure com s’elabora l’autèntic gelato italià. Elaboració que fem seguint les normes bàsiques per fer el gelato segons la tradició italiana.

Quina diferència hi ha entre ‘gelato’ i gelat?

La principal diferència entre un ‘gelato’ i un ‘gelat’ és el percentatge de greix i la textura. Un ‘gelato’ té una proporció de greix més baixa i una textura molt més cremosa.

El gelat estrella?

És difícil escollir només un gelat. Però si hem de triar, les nostres especialitats són els gelats de festuc de Sicília i el d’avellana de Reus.

Quants sabors de gelats teniu a la seva gelateria?

Actualment, comptem amb 20 gustos diferents que anem variant segons la temporada. Què ofereixen als seus clients? A la gelateria Mucca da Latte oferim el nostre puro gelato, però també tenim cafès, batuts de gelat, granissats naturals, refrescos…

Un consell a nous emprenedors en aquest sector?

Als nous emprenedors en aquest sector els hi diríem que si tenen una idea clara en ment que no tinguin por d’arriscar-se, que el camí és difícil, però val molt la pena.

Un aroma i un sabor?

El gelat de llet merengada quan està infusionant-se a la pasteuritzadora amb les llimones, taronges i les branques de canyella. I un sabor, el gelat de festuc de Sicília.

Un ingredient?

Per obtenir un bon gelato és molt important que tots els ingredients siguin de qualitat.

El millor gelat?

El millor gelat és aquell que està fet al matí i que es consumeix a la tarda, utilitzant els millors productes i amb una recepta ben equilibrada.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg