Parlem amb Jaume Domènech Jordà, gerent de Prior Family Games

Quan neix Gambito Games a Cambrils? Gambito Games, tant el nom com l’operativa, neix durant la pandèmia. En el cas de Gambito Games Cambrils, concretament, l’any 2022 comencem a buscar local i finalment el 2023 el trobem i ens tirem a la piscina.

Per què van decidir obrir la seva empresa a Cambrils? Cambrils és una localitat turística important però també una població estable durant l’any (al voltant de 42000 habitants). Nosaltres hem fet una aposta decidida per Cambrils i creiem que pot ser un punt de trobada del jovent durant tot l’any.

Sempre s’ha dedicat en aquest sector? Sí, des de l’any 1978 que comencem en el sector de les màquines, tant amb les recreatives com amb les escurabutxaques, anomenades de tipus A i B, respectivament.

Què ofereixen als seus clients? Les sales Gambito Games són el nostre projecte més nou en que oferim oci familiar. Gambito és una obertura de joc, i volem oferir precisament una interacció amb el joc divertida, esportiva i solidària. Les sales volen oferir al client un entorn on jugar amb els amics i/o la família. Hi trobaran màquines de tota la vida combinades amb màquines redemption d’última generació, es tracta de màquines que ofereixen a més de l’experiència del joc punts intercanviables per premis.

Què l’apassiona mes de la seva feina? Que cada dia aprenc coses noves, la relació amb els nostres clients. Hi ha una gran energia positiva que hem d’aprofitar-la.

Projectes de futur? Continuar buscant noves localitats on obrir sales Gambito Games per fer créixer i consolidar el projecte.

Com és un dia de la seva jornada laboral? Intens i sempre esperant trobar noves experiències.

Què no pot faltar a Gambito Games? L’il·lusió de trobar una nova sensació, passar uns moments intensos i divertits amb els amics i/o la familia amb la sorpresa afegida d’aconseguir premis

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg