Parlem amb Jordi Simó i Sabaté, arquitecte

Per què van decidir obrir una empresa de reformes? Decohabitat som un grup d’arquitectes, interioristes i tècnics que ens apassiona el món de l’arquitectura i l’interiorisme. Ens agrada poder transformar els espais i fer-los millors per a les persones que els han de gaudir. Engegar aquesta empresa ens ha permès poder-nos dedicar a allò que ens agrada.

Què ofereixen als seus clients? Els oferim un servei integral de reformes i projectes a mida, des de petits projectes com poden ser mobiliari a mida per a la llar, fins a projectes d’interiors més grans com la reforma d’un bany, d’una cuina o de tot un habitatge.

Amb quin equip de professionals treballen? Comptem amb un despatx tècnic amb arquitectes, interioristes i tècnics de la construcció, per poder realitzar els diferents projectes que ens proposen els nostres clients. A més, comptem amb equip propi de muntadors, paletes i instal·ladors per poder realitzar qualsevol tipus de reforma.

Com és un dia de feina a la seva empresa? La feina del nostre dia a dia és molt variada i distreta, ja que atenem molts tipus de clients i molts tipus de projectes. Cada proposta és diferent, fet que ens ajuda a poder desenvolupar projectes creatius i personalitzats per a cada client.

Quina reforma té més demanda? Sens dubte, les reformes més demandades són les reformes de cuines i les reformes de banys. A nivell de mobiliari, també hi ha molta demanda d’armaris a mida, per aprofitar al màxim els espais dels habitatges.

Què l’apassiona més de la seva feina? El fet de poder treballar amb una feina molt creativa és un bon al·licient per poder gaudir de la feina, i que aquesta no sigui monòtona o avorrida. És molt gratificant transformar espais i poder donar solucions als clients que els faran la vida més fàcil i agradable.

Projectes de futur? A Decohabitat disposem de dos punts d’atenció al client, un a Cambrils i l’altre a Tortosa. Actualment, estem ampliant el showroom de Tortosa, per poder atendre millor i oferir més possibilitats als nostres clients. El nostre projecte de futur immediat és seguir millorant aquests dos punts de venda perquè l’experiència del client a les nostres botigues sigui la millor possible.

Quines son les últimes tendències en decoració? En les últimes dècades hi ha hagut moltes tendències i canvis en la decoració i l’interiorisme. Això, per una banda, està molt bé, perquè significa que el sector de la decoració està viu, amb ganes d’innovar i millorar cada dia. La tendència actual és realitzar projectes que siguin funcionals i com més atemporals millor, ja que ningú vol que una reforma quedi estèticament obsoleta en pocs anys.

Un color de pintura? La pintura és un dels nostres màxims aliats en decoració. Si m’he de quedar amb un color, seria el color greige, que és un color intermig entre el gris i el beige. Aquest color l’estem utilitzant força sovint perquè és molt neutre, elegant, i combina bé tant amb tons marrons o colors fusta, com amb tons més grisos o colors pedra.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg