Parlem amb Francesc Abella i Ana Belen Lavado, propietaris de Cescar Garage

Quan neix Cescar Garage? Cescar neix a l’any 2016, però des de l’any 1990 estem al sector del gremi d’automoció.

Quins serveis ofereixen als seus clients? Fem xapa i pintura, mecànica i electricitat, encerats, poliments, reparació d’optiques, de llantes, panys i claus, codificacions, llunes, tintat de vidres, però inclou molt més… En tema de restauració, fem, protecció de baixos, tractament anticorrosiu, tapisseria, rehabilitació, exportació de vehicles, rehabilitació de cotxes, duanes, localització de cotxes per encàrrec…

Què t’apassiona més de la seva feina? La restauració de vehicles, a Instagram podeu veure gran part dels projectes que fem (@cescargarage), m’encanta veure que tornen a tindre una vida nova. Però sobretot el que més m’apassiona és la satisfacció del client, les seves ressenyes a Google ens ajuden molt a continuar endavant.

Què et va motivar per dedicar-te al sector de restauració de cotxes antics i de col·lecció? Van ser els meus pares. A ells sempre els han agradat les antiguitats, des de llavors que a mi també, i com que soc xapista de professio la restauració de vehicles clàssics és una cosa que m’apassiona molt.

Projectes de futur? Ara mateix estem donant vida a un clàssic històric com va ser el Peugeot 205 Rally “Exclusiu”. Després de 20 anys parat ara mateix està en procés de donar més canya a la carretera!

Quin procés de restauració segueix? És un treball molt lent des de que arriba a les nostres mans. Hem de treballar pas a pas, desmuntant, verificar l’estat del vehicle completament, trobar els recanvis necessaris… A part hi sumem molta gestió de telèfon, ordinador, pintura… Cada procés té el seu encant, sobretot veient la seva transformació i donant vida al cotxe.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg