Parlem amb Mar Roca i Sol, propietaria de Chicshop.cat

Quan neix ChicShop.cat a Cambrils? L’esperit d’aquesta botiga era la il·lusió de tenir un espai d’artesania i regal. El juny del 2017 es va fer realitat i de mica en mica vam anar creixent fins a fer el pas que hem fet aquest any d’ubicar-nos a la Plaça de la Vila amb una millor oferta i amb un ambient més gran i distès.

Què podem trobar al teu local? Com et deia, l’esperit de la botiga és el regal, des dels nadons fins als més grans de la casa. En la nova botiga continuem amb l’artesania i puericultura infantil, però ara a més a més està ampliat amb una gran gamma de productes, començant pels productes de la cooperativa agrícola, passant per artesania local i del món, productes naturals per al cos, complements per a home i per a dona, detalls per a celebracions i, per acabar, una part important de floristeria. Era una demanda dels veïns, ara poden trobar, rams, flor de temporada i plantes.

Què és el que més t’agrada de la teva feina? El que més m’agrada sens dubte és l’artesania. Quan et ve un client i et confia aquell regal especial i únic és un moment molt especial. Treballar amb la il·lusió de la gent et fa sentir molt feliç. Una altra cosa que m’agrada molt és trobar aquells objectes especials que només podran trobar a casa, aquesta recerca és molt enriquidora.

Hem vist que tens un espai dedicat a tallers Sí, l’hem batejat com chicart.cat, és un espai alternatiu on farem tallers per nens, per grans i alguna cosa més!

Alguna cosa més? Com què? Com he dit, és un espai alternatiu com podem trobar a molts locals europeus: xerrades, col·loquis, algun monòleg, contacontes…

Projectes de futur? Continuar creixent i donant el millor servei. Quin consell donaries a futurs emprenedors del teu sector? Paciència, dedicació i perseverança.

Què no pot faltar a ChicShop.cat? El que no pot faltar mai és el bon tracte i els nostres cavalls i unicorns de pal.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg