Parlem amb Matilde i Montserrat, propietàries de Mayenne’s Tocados

Quan neix Mayennes? I a Cambrils?

Mayennes obre les portes el 14 d’abril de 1994, a Sant Pere i Sant Pau, Tarragona. Al principi era un saló de perruqueria i estètica, però aviat començàrem a realitzar tocats per a les celebracions de les nostres clientes, en casaments, comunions… i veient que la nostra passió tenia molt bona acceptació, ens vam llançar a això. I gairebé sense adonar-nos-en vam arribar al que és avui Mayennes Tocats.

A Cambrils, portem 15 anys de col·laboració amb Novetats Núria i des de desembre del 2021, aprofitant l’obertura de la nova Barberia Panisello, compartim ubicació tota la família.

Què ofereixen als seus clients? Disposem d’una gran varietat d’estils, és difícil voler portar un tocat i no trobar-lo a Mayennes, també els fem personalitzats, ens pots explicar la teva idea i nosaltres li donem forma.

Quines són les últimes tendències?

Els tocats i pameles estan cada cop més presents a les nostres celebracions, aporten als nostres outfits un complement perfecte, i donen aquest toc de distinció i festa.

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg