Parlem amb Héctor Ripoll Avante, propietari de Carisma Mediterrani

Per què van decidir obrir un gastrobar a Cambrils?

Tenim experiència en restauració des del 2020, any en què vam emprendre la gestió del restaurant El Molí de Xim a Miravet.

Ara ens venia de gust obrir un local amb una oferta molt diferent de la de Miravet, adaptada a Cambrils. És per això que hem realitzat una aposta completament nova, tant pel que fa al disseny del local, que hem renovat completament respecte al negoci que existia abans, com pel que fa a la gestió.

Oferim servei des del matí fins a la nit, i amb una carta que aporta plats distintius i diferenciadors respecte a la resta de locals de la zona (albergínia menorquina, per exemple), alhora que els clients també poden trobar tapes més habituals, com ara patates braves o taules de formatges i embotits.

Quins serveis ofereixen als seus clients?

Oferim servei continuat des del matí fins a la nit, tots els dies de la setmana. A Carisma es pot esmorzar, dinar, sopar, fer un àpat informal a qualsevol hora o prendre una copa.

Que no pot faltar a Carisma Mediterrani?

El bon ambient Projectes de futur De moment estem mirant de consolidar l’equip de treball per a oferir un servei excel·lent i ens agradaria que la gent ens conegués. En un futur ens agradarà participar en alguna de les jornades gastronòmiques que es fan a Cambrils i que fan d’aquest poble un referent quant a gastronomia.

Què no pot faltar a la cuina i a la sala?

Ingredients de primera qualitat i servei excel·lent

Un ingredient i sabor?

Tots els que provenen de Miravet, de proximitat i de primera qualitat. I el sabor mediterrani, com el nostre nom.

Una aroma?

De cafè, el que acompanya, sobretot, el primer àpat del dia amb els nostres entrepans delicatessen i pastissos casolans.

Una experiència gastronòmica?

Una experiència gastronòmica és qualsevol en què l’àpat sigui bo, amb ingredients de primera qualitat, i amb un servei excel·lent. Aquesta és la nostra aspiració i treballem en aquesta línia.

On us podem trobar?

Ens podeu trobar al carrer de Miquel Planas, 3 a Cambrils. També tenim un Instagram, @carismamediterrani, us animem a seguir-nos. I a la nostra web carismamediterrani.com podeu trobar més informació sobre nosaltres i la nostra carta actualitzada.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg