Parlem amb Josep Maria Serra Salinas, gerent de Reset Cambrils

Quan neix RESET a Cambrils?

Reset neix a partir d’un somni i il·lusió molt personal arrelat a Cambrils, el meu poble.

Per què vas decidir obrir un restaurant a Cambrils?

Com no podia ser d’una altra manera, vaig escollir obrir-lo a Cambrils fent realitat el somni d’oferir una gastronomia local i de qualitat a la meva localitat costanera.

Quin serveis ofereix als seus clients?

Reset Cambrils és un ambient molt agradable i acollidor. El local es definex com un gastrobar que ofereix una àmplia gamma de productes, vins, gastronomia, etc.

Què no pot faltar a Reset?

A Reset no pot faltar un ambient i un equip humà agradable, còmode i familiar. Un servei de qualitat i personalitzat, amb producte fresc i de qualitat. Destaca la nostra familiaritat amb el client, que fem que se senti a casa seva.

Projectes de futur?

Treballar dur per mantenir sempre la qualitat del producte oferint paulatinament més ofertes gastronòmiques. Apropar-nos als cambrilencs i cambrilenques i mirar de convertir-nos en un referent al poble.

Què no pot faltar a la cuina i a la sala?

A la cuina no pot faltar un gran equip que elabora plats artesanals i tradicionals, amb productes de qualitat. A la sala comptem amb un equip de cambrers eficients i motivats que garanteix un servei i experiència únics i gratificants. Un ingredient. Un ingredient imprescindible a Reset és el carinyo a l’hora de fer les coses.

Un sabor.

Un sabor exclusiu inconfusible és la nostra salsa brava casolana.

Una aroma.

Una aroma de cuina tradicional, familiar i casolana.

Una experiència gastronòmica.

Recomanem sempre plats i combinacions tenint en compte les preferències del client sense perdre mai l’essència del producte.

Un consell a nous emprenedors d’aquest sector.

La motivació és molt important. És un sector molt exigent i al que s’han de dedicar moltes hores cada dia. També s’ha de tenir present la inversió inicial i els mitjans econòmics i l’equip humà amb els que després pots comptar. Com a tots els negocis de restauració no s’han de perdre mai de vista els valors que vols transmetre als teus clients.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg