Parlem amb Jasmine Serra, actriu

Jasmine Serra

Jasmine, sempre vas tenir clar, que et volies dedicar a la interpretació?

Doncs als 6 anys després de provar vàries activitats extraescolars com patinatge artístic i ball, vaig descobrir el teatre com a una extraescolar, jo era una nena molt introvertida i pujar-me aquell escenari em feia perdre tota aquella vergonya. Quan estava aquell escenari sentia que brillava. Llavors mons pares van veure aquella passió i van decidir apuntar-me a una escola de teatre.

Quina és la teva trajectòria com actriu?

Doncs després d’estar uns anys aprenent, vaig voler dedicar-me de debò a la interpretació i els vaig demanar als meus pares que em volia ser una actriu professional. Llavors vaig començar a buscar-me una agència d’actors i vaig començar a fer petits projectes i vaig sortir en diversos anuncis, actualment tinc projectes més grans i aviat sortiré a una sèrie com personatge de repart.

Qui és el personatge favorit, que has interpretat?

Difícil però un dels que més el de Paulita del curtmetratge “Mariana” interpreto una nena que vol anar a un torneig d’Escacs i la seva mare fa el possible mentre el seu cap a la feina l’assetja. Vaig poder conèixer el Nacho Guerreros i la Victoria Santos. Que es el que més t’agrada de ser actriu? El que més m’agrada és quan hem preparo el personatge i intento connectar fins posar-me a la seva pell, però també m’encanta veure el resultat de tot l’esforç i com a quedat a la pantalla.

Quina formació tens?

He estat 6 anys formant-me a l’escola Buenafuente’s actors i des de fa 2 anys a Nancy Tuñon i Jordi Oliver a Barcelona. També he anat alguns cursos Intensius d’Esquirol actors, estudi Karlof i un curs online amb la Sara Márquez. Igualment m’estic formant com a cantant al conservatori de música de Vila-seca.

Com es el dia a dia, d’un rodatge?

Doncs jo ho passo molt bé coneixes molta gent apassionada per aquesta professió.

Quin consell donaries a futures actrius i actors joves?

Doncs jo ho passo molt bé coneixes molta gent apassionada perquè ho han de tindre molt clar, sér actor o actriu és una feina molt complicada que molta gent no ho valora i has de combinar actuació amb els estudis, però si de veritat estan convençuts que volen ser actors, endavant!!!

Jo personalment, mai m’he penedit, tot el que m’ha fet i em fa sentir posar-me front la càmera, davant d’un escenari no ho canviaria per res del món quan estic davant escenari o càmera soc la persona més feliç del món. Però hi ha moments també durs com qualsevol professió. Requereix esforç i disciplina i mai desanimar-se per un “No”a aquesta professió.

Projectes de futur?

Aquest any ha començat amb bastants projectes, estic confirmada en una escena d’una pel·lícula terror i sortiré a una sèrie que es diu “Nudes” de 3CAT al març. També tinc alguns curtmetratges i uns altres projectes petits confirmats.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg