Club de Vehicles Antics de Cambrils forma part de la segona prova de la copa d’Espanya de trial

Club vehicles

Rl Club de Vehicles Antics de Cambrils forma part del programa de la Segona Prova de la Copa d’Espanya de Trial amb una exposició de cotxes clàssics i antics. El passat diumenge, 5 de maig de 2024, el Club de Vehicles Antics de Cambrils va formar part del programa de la Segona Prova de la Copa d’Espanya de Trial, amb una exposició de cotxes clàssics i antics en el Mollet del Rec i, posteriorment, amb una sortida cultural i gastronòmica del territori, amb la participació de socis i aficionats del vehicle.

La ruta va ser des del Port de Cambrils fins a Mora La Nova on ses va fer una visita guiada al Museu del Ferrocarril i un curt recorregut amb la màquina de Vapor Cuco (MZA 606). La sortida va finalitzar amb el dinar tradicional de germanor a Tivissa.

Una vegada més, la Directiva del club aplega als aficionats del món del vehicle clàssic i antic per a gaudir de la satisfacció de conduir i lluir cotxes que ja formen part de la història de la locomoció.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg