Parlem amb Marc Escrivà Estalella, comercial de Fruites Cambrils

Foto fruites cambrils

Quan neix Fruites i verdures Cambrils?

Fruites Cambrils neix l’any 1987.

Com és que vau decidir obrir una empresa de fruites i verdures?

El meu avi Ramon Escrivà Vives treballava en el sector exportant fruita a l’estranger, és un home molt emprenedor i, ja que els fills tenien l’edat de començar a treballar, i estaven disposats a engegar aquest nou projecte, va decidir muntar l’empresa de Fruites Cambrils.

Quins serveis oferiu als vostres clients?

Estem situats al Mercat del Camp (La Canonja), oferim una àmplia varietat de fruita i verdura per vendre a l’engròs.

Com és el dia a dia a la vostra empresa?

El dia a dia aquí és bastant intens, venen compradors de les 7:30 del matí fins a les 5 de la tarda. A primera hora exposem els productes descarregats del dia a les nostres parades i acompanyem al client personalment cantant els preus de cada producte, per no perdre l’essència de mercat els clients “regategen” el preu. Quan acaben la comanda els la portem al seu vehicle.

Quines són les claus que inspira l’èxit de Fruites Cambrils tots aquests anys?

Gràcies al treball incansable del meu avi, sempre hem estat rodejats dels millors proveïdors, això juntament amb el treball diari dona l’èxit. Sempre estar obert a noves portes, ja que tot canvia amb el temps i sempre s’ha d’estar actualitzat amb el que et demanen els clients.

Projectes de futur?

El futur és seguir aquí, ja que el meu germà petit forma part de l’empresa i som dos joves emprenedors amb molt futur per endavant.

Què és el que t’apassiona més de la teva feina?

El que m’apassiona més de la meva feina és comprar i vendre, quan fas una bona compra a bon preu en un mercat es ven sol, i dona molta satisfacció.

Un consell per a properes emprenedors al sector?

L’únic que els diria és que segueixin els seus somnis, que no es rendeixin, que amb voluntat i sacrifici surten els fruits.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg