El vi Rosé mostra un caràcter fresc i viu, essència del Mediterrani. Un vi elegant, refrescant, aromàtic i versàtil que maridarà excepcionalment amb molts moments especials per a tu.
ELABORACIÓ
Per a crear aquest vi, hem utilitzat diferents varietats de raïm negre, d’entre les quals predomina la garnatxa negra, una varietat ideal per a aportar equilibri i caràcter. Tot el raïm procedeix de vinyes seleccionades i ecològiques. Treballa amb maceració en pel·lícula freda per a extreure aromes i color, pressionant suaument per a un rendiment màxim del 50%. El most fermenta a temperatura controlada, la qual cosa permet conservar al màxim l’essència de les varietats i l’expressió aromàtica.
NOTA DE TAST
Color: Color pètal de rosa pàl·lid amb reflexos blavosos.
Aroma: Vi expressiu, amb alta intensitat aromàtica. En destaquen els records de fruita cítrica (aranja i taronja) i tropical (maracujà i mango) sobre un fons floral de flor blanca (flor del taronger i magnòlia) i refrescants notes mentolades i anisades.
Gust: Entrada agradable i dolça amb un pas per boca melós i equilibrat.
Maridatge: Combina perfectament amb tota mena de cuina mediterrània, com ara amanides, verdures a la planxa, peix blau i mariscos. Ideal per a l’aperitiu. Gran acompanyant de tapes o sushi.
TRACTAMENTS TECNOLÒGICS
Vi jove elaborat en dipòsits d’acer inoxidable amb control de temperatura durant la fermentació i conservació en atmosfera modificada.
Origen Penedès, BCN
Any 2021
Varietats Garnacha negra i Ull de llebre
Vol. de l’ampolla 75cl
Graduació 12% vol.
Temperatura de servei 6-8ºC.