Racó del vi. Licors Morell · Marta Violet

Les varietats de raïm Muscat, Xarel·lo i Macabeu plantades a la nostra terra, el Penedès, són la base per a l’elaboració del vi blanc fresc, afruitat i floral Marta Violet.

Subregió: Penedès superior (Muscat) i Penedès central (Xarel·lo i Macabeu).

Clima: mediterrani temperat.

Sòl: franc-argilós, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d’aigua.

Altitud de plantació de les vinyes: 150 m (Xarel·lo i Macabeu) i 250 m (Muscat).

Pluviometria: 465 l/m² de mitjana anual.

Elaboració del vi. Verema manual, a principis de setembre la Muscat i la Macabeu i a mitjans de setembre el Xarel·lo. Premsa pneumàtica, seleccionant només el most flor. Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsit d’acer inoxidable.

Cupatge: Muscat, Macabeu i Xarel·lo.

Temperatura de fermentació: 15-16 °C.

Tast. De color groc pàl·lid. En nas és fresc, hi destaquen les aromes florals i de fruita blanca. En boca és equilibrat, gustós, amb un post gust amable i llarg. Recomanat per acompanyar aperitius, arrossos, pastes, peixos, ostres i mariscs. Adequat per gaudir-ne en qualsevol moment o per copes. Serviu-lo a una temperatura de 6 a 8 °C.

 

· DO Penedès

· Bodega Ramon Canals

· Tipus Vi Blanc

· Varietat Muscat, Xarel·lo i Macabeu

· Graduació 12 vol

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg