Racó del vi. Licors Morell · Chardonnay de Muller

Sumptuós vi blanc elaborat a partir del nostre deliciós raïm de Chardonnay. De gran caràcter i personalitat provinent de la seva fermentació i envelliment en botes de roure francès, americà, hongarès, rus, eslovac i alemany; i posterior batonnage. La fermentació i el temps que el nostre Chardonnay ha passat en bota li profereixen un color groc cristal·lí i brillant lleugerament daurat.

D’aroma exuberantment complex on l’harmoniosa combinació de sensacions d’aquest vi noble i elegant ens porta a percepcions múltiples. Aroma intensament varietal, de plàtan, exalçat amb la múltiple varietat d’aromes que aporten els diferents roures en els quals ha estat fermentat i criat. Complexos i elegants tocs especiats de coco i vainilla amb unes originals notes cítriques i lleugeres sensacions làctiques. Bouquet perfecte, equilibri entre acidesa i frescor.

En boca, es revela la sinceritat d’aquest magnífic vi, ja que confirmen les aromes especiades i afruitades ja detectades amb anterioritat al nas, que guanyen intensitat en boca i finalitza en un fascinant i llarg postgust.

Sublim amb peixos al forn o a la brasa, així com fumats, carns blanques, entrants lleugers i plats condimentats amb cremes suaus.

 

  • DO Tarragona
  • Bodega De Muller
  • Tipus Vi Blanc
  • Varietat 100% Chardonnay
  • Graduació 12,5 %vol

 

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg