Parlem amb Eduard Lafuente, propietari del restaurant tailandés Prik Thai

Quan neix Prik Thai? Prik Thai va néixer l’abril del 2015.

Què ofereixen als seus clients? Oferim plats tailandesos elaborats de la manera més tradicional i fidel als seus gustos i picants.

Quina és la clau de l’èxit del seu restaurant? No sé si ho anomenaria èxit, però suposo que podríem dir que som bastant fidels a espècies i picants, sense oblidar la qualitat del producte. El filtre per obtenir la qualitat del producte és fi, tant de matèria primera (com la carn o el peix) com ara les especies o productes tailandesos. Finalment som gent de bona boca i humil, el que ens agradaria que ens posessin damunt la taula és el que oferim.

Teniu carta per clients amb intolerància alimentària? Sí, disposem de producte sense gluten i podem adaptar-nos a qualsevol paladar sense problema.

Un plat? Per mi seria un pad siiu: un plat de fideus frescos d’arròs saltats amb all, panxeta de porc, salsa de soja negra, soja fermentada i pebre blanc.

Una olor? Fulla de llima kaffir.

Sabor? Galanga.

Un record culinari? És complicat! Jo crec que escolliria cada cop que vaig a casa de l’àvia de la meva dona, ens fa un estofat de pollastre que és de bogeria.

Un somni? Per quin començo? Ara mateix no somio altra cosa que tindre una vida a Tailàndia amb la meva dona i el meu fill, però ja arribarà.

Projectes de futur? El projecte de futur que tenim la meva dona i jo és viure bé dintre de les nostres possibilitats i, tal com he dit abans, obrir un petit restaurant a Tailàndia.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg