Racó del vi. Licors Morell · Estones GS

Verema i vinificació. Verema manusal i recol·lecció en caixes de 20 kg. Maceració peculiar i fermentació en tines d’inoxidable durant 21 dies la Garnatxa i 25 dies el Samsó. Criança de 14 mesos en botes de roure francès la Garnatxa i de roure americà el Samsó, amb la fermentació melolàctica en les mateixes botes. Per la seva elaboració i criança, pot produir sediments.

Tast. Capa alta, color cirera picota amb tonalitats granes, amb llàgrima tintada. Complexa en nas, necessita una bona oxigenació per mostrar tot el seu potencial, on destaca la fruita madura, amb molts records a la maduixa, mora i pruna, lleugerament especiat i balsàmic, sota un fons de regalèssia. Marcades notes minerals.

Atac suau, pas lent, amb acidesa fresca i equilibrada. La percepció afuitada i les notes de criança s’entremesclen de forma subtil. Taní madur, golós i carnós. El post gust és llarg i persistent, moment on destaca la mineralitat de forma molt elegant.

Maridatges. Per la seva estructura i complexitat, harmonitzarà molt bé amb plats potents i persistents: Porcell, corder i cabrit, caça major, vedella i bou harmonitzaran perfectament amb l’estructura i persistència de l’‘Estones’ de Vins de Mas Sersal.

  • D.O. Montsant
  • Bodega. Estones – Vins de Mas Sersal
  • Tipus. Vi negre amb criança de roure
  • Varietat. 70 % Garnatxa i 30 % Samsó
  • Graduació. 14,5 % vol.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg