Racó del vi de Licors Morell · Ratafia d’amagatotis

Elaboració. Està elaborada amb una maceració de nous verdes, nou moscada i avellanes torrades i un destil·lat, en alambí de llenya al bany maria, de 21 plantes aromàtiques i espècies (clau, canyella, menta, marialluïsa, tarongina, berbena, hisop, farigola, romaní…).

Aspecte. El seu color és de caramel intens.

Aroma. En olfacte és harmònica i equilibrada, i hi destaca l’avellana torrada.

Gust. En boca és dolça, suau i envellutada, amb un gran equilibri de totes les plantes aromàtiques i espècies que la composen, però hi destaquen, també, les avellanes.

Maridatge. Es recomana prendre-la al final d’un bon àpat freda o amb gel.

  • D.O. Marrugat.
  • Graduacó 26% vol.
  • Contingut de sucre 275 g/l
  • Temperaturade servei 6 ªC.
  • Distribuïdor EXCLUSIVES SARDÀ, S.L. 977 64 80 50 sarda@tinet.org

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg