Racó del vi de Licors Morell · Priorat +7

Elaboració. La verema es realitza per separat per a cada varietat i manualment, després d’un estricte control de la maduració. Fermentat en dipòsit d’acer inoxidable durant 18 dies, es realitza el cupatge en les botes de criança en les quals romanen un any i, posteriorment, s’afina en ampolla.

Temperatura de servei 18ºC.

Aspecte. Vi de color grana fosc de gran persistència.

Aroma. Destaca el seu pas per roure, barrejat amb aromes de fruita que hi confereixen una gran finor i complexitat.

Gust. És ple i complex, suau i equilibrat al paladar. Un vi en el qual predominen les fruites vermelles lleugerament fumades.

Maridatge. Capó i Pularda, Cérvol, Guatlla i perdiu, Conill i llebre, Embotits curats, Entrecot, mitjana i filet, Estofats i carns amb salsa, Senglar, Pernil curat, Ànec, Peus de porc, Pollastre rostit al forn, Pollastre amb salsa, Formatge curat, Formatges de cabra.

  • D.O. DOQ Priorat
  • Bodega Mas Blanc – Pinord
  • Tipus Vi negre criança
  • Varietats Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Syrah
  • Graduació 14,5 %vol

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg