Racó del vi de Licors Morell · Via Edetana Blanc

Via Edetana blanc està elaborat amb un 30% de Viognier i 70% de Garnatxa Blanca procedent de vinyes de més de quaranta anys plantadesa terra de “panal” i “tapàs”. Un cop finalitzadala fermentació es realitza l’assemblatge, la meitat del vi rep una criança de quatre mesos en botes de 300 L i l’altra meitat es treballa a les seves lies fines per a extreure’n la màxima expressió varietal.

Verema. Manual amb caixes de 15 kg dipositades a la nevera durant 48 hores per a baixar la temperatura del raïm entre 3-5 °C.

Fermentació. Desfangat natural per gravetat durant 48 hores. Fermentació a 16 °C durant quinze dies.

Criança. Un cop finalitzada la fermentació es realitza l’assemblatge de tots els vins. El 50% passarà quatre mesos en botes de roure francès de 350 i 500 L. El 50% restant roman en dipòsits inox, fent treball amb les lies de borbolleig.

Nota de tast. En boca és ampli i potent; els elements aromàtics estan ben integrats. Cremós, fresc i elegant.

  • Temperatura de servei 10 – 12 ºC
  • D.O. Terra Alta
  • Bodega Edetària
  • Tipus Vi blanc amb criança
  • Varietats Garnatxa Blanca 70% Viognier 30%
  • Graduació 13,5 %vol

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg