Racó del vi de Licors Morell · Mestres Coquet

Color daurat pàl·lid amb reflexos verdosos. Bombolla molt fina de rosari abundant. Cava molt aromàtic a on destaquen les aromes primàries de fruita blanca (préssec blanc, pera) i cítrics (aranja) sobre un fons cremós de pastisseria fina i de torrefacte en harmonia. En boca és fresc, amb un carbònic molt ben integrat, untuós, llarg i viu.

Vinyes. 40% vinyes pròpies plantades en vas de més de cinquanta anys. 60% vinyes controlades emparrades de més de vint anys. Verema manual.

Elaboració i Criança. Utilitzem dos taps de suro per elaborar cada ampolla. La 1a fermentació per obtenir el vi base és a temperatura controlada de 14-15 °C. La 2a fermentació en ampolla és amb el primer tap de suro en posició horitzontal a la rima i amb una criança sobre lies de més de quaranta-dos mesos en ampolla tradicional sota la CAVA. Periòdicament a Cal MESTRES, en els caves de llarga criança (més de trenta mesos), es duen a terme remoguts de rima per afavorir el procés d’autòlisi dels llevats, aconseguint una millora d’estructura i complexitat dels nostres “Vins de Cava”. Finalment després del degorjat (extracció de les mares, procés manual d’ampolla a ampolla) posem el segon tap de suro i la seva placa identificativa.

Temperatura de servei 8 – 15°C (a més temperatura, millors sensacions).

  • D.O. Cava
  • Caves Heretat Mestres, S.L.
  • Tipus Gran Reserva Brut Nature
  • Varietats Xarel·lo 45% Macabeu 30% Parellada 25%
  • Graduació 12,1% vol.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg