Coneixem a Sarahy Huici, propietària de Tastamiques

Quan neix Tastamiques a Cambrils, Vilafortuny? El dia 8 d’agost de 2021 neix Tastamiques a Vilafortuny.

Què ofereixen als seus clients? Oferim un espai on gaudir d’una copa de vi, cava o refrescs i acompanyar-ho amb uns bons formatges, pernil ibèric, pop a la gallega, etc.

Com és el dia a dia a Tastamiques? A partir del 15 de setembre s’obrirà a les 9 del matí per oferir esmorzars de forquilla i entrepans. Al migdia seguirem amb la nostra carta de productes de qualitat i a la tarda tenim un assortiment de “montaditos” per a acompanyar la beguda.

Quins són els plats amb més èxit? Els plats que més agraden són el pop a la gallega, l’ensaladilla russa i el tàrtar de salmó.

A part de la seva carta, què és el més important per a atraure el client? La forma com s’ha dissenyat i estructurat l’espai, tant de la botiga com de la terrassa i l’interior de la sala aporta molt caliu i pau.

Quina importància donen a la seva carta de vins i caves? Hi donem molta importància, ja que a partir de mitjans de setembre farem tastos per donar a conèixer els vins, caves i xampanys que tenim a la carta.

Quin tipus de cuina elaboren? El fet de no tenir sortida de fums ens limita a elaborar una carta de plats freds. Tot i que en breu començarem a oferir altres plats com callos, cap i pota, cua de bou estofat, croquetes, etc.

Una tapa? Torrada de pa amb base d’alvocat, sardina fumada i perles de tomàquet.

Una aroma? De llima.

Un ingredient que no pot faltar a la teva cuina? Oli d’oliva D.O. Siurana.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg