Entrevistem a Feli Blaj, maitre del restaurant Torre dels cavallers

Què ofereixen als seus clients? Plats tradicionals, menús diaris i de cap de setmana. Sopars a la fresca amb música en directe, tot tipus de celebracions, casaments, batejos, comunions, aniversaris, reunions familiars, dinars i sopars d’empresa.

Disposem de 5 menjadors privats, un ampli espai d’aparcament i una àmplia terrassa molt bonica, en la qual també organitzem esdeveniments de tots tipus. I segons l’època de l’any en que ens trobem, els nostres clients poden gaudir de, calçotades, menjars per les festes de nadalenques, etc.

Com és el seu dia a Torre dels Cavallers? El meu dia a torre dels cavallers, són les compres, la gestió de les reserves dels clients, i la gestió de les sales. El que més m’agrada és poder oferir al client un menú al seu gust i a les seves necessitats, ens adaptem a tota mena de clients per poder confeccionar menús per a tota classe d’intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.

Quins són els plats amb més èxit? La mitjana a la brasa, els peus de porc a la cassola amb fesols, espatlla de cabrit a baixa temperatura (70º), amb una cocció de 14 hores. I vull destacar les nostres postres casolanes estrelles, tiramisú, pastís de formatge amb melmelada de maduixes casolana i la tradicional crema catalana.

A part de la seva carta, què és el més important per atreure el client? La nostra prioritat és que el nostre client es trobi com a casa, sempre amb professionalitat i amabilitat.

Quin tipus de cuina elaboreu? Cuina catalana tradicional, cuina mediterrània, i també treballem molt les carns a la brasa.

Quin és el teu plat preferit i amb a quina beguda l’acompanyaries? Cua de bou cuinada tradicional al vi del priorat, amb un cava Grimau brut nature, Juve Camps Familia.

Tens cap record culinari? El brou de carn de la meva àvia i les creps de la meva mare.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg