Tornen les Jornades dels Fideus Rossos de Cambrils, del 5 al 21 de novembre

Els fideus rossos seran el plat principal dels menús especials que oferiran més d’una vintena de restaurants de Cambrils del 5 al 21 de novembre.

 

Les vuitenes jornades dedicades a aquest ranxo mariner típic de les barques dels pescadors de la vila promocionaran la cuina local amb una àmplia oferta de menús que va des de les propostes més tradicionals a les més innovadores.
L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera; el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils (AEHC), Xavier Martí, i el representant de Caves Vilarnau de González Byass, Antonio Jesús Henares, han presentat la campanya. Tots els àpats es maridaran amb Caves Vilarnau de González Byass, patrocinador de les jornades. Podeu ampliar la informació dels menús a https://cutt.ly/4RPT0kv.

 

Klein ha destacat la capitalitat gastronòmica de Cambrils, ha celebrat l’arrencada d’una nova etapa de promoció gastronòmica després de l’aixecament de la majoria de restriccions i ha avançat que el calendari gastronòmic de 2022 arribarà amb novetats.
El regidor de Promoció Econòmica ha explicat que la campanya significarà un nou impuls per l’economia cambrilenca “amb un allargament de la temporada turística” i ha agraït “l’esforç” de restauradors i patrocinadors per reactivar les jornades. Per la seva banda, el representant de l’AHEC s’ha mostrat molt esperançat per poder tornar a una “certa normalitat” i ha afirmat que les jornades dels fideus rossos són molt especials perquè es tracta d’un plat propi de Cambrils que va passar de les barques als restaurants.
Finalment, el representant de Caves Vilarnau de González Byass ha agraït la confiança de Cambrils i ha afirmat que és una satisfacció formar part de les jornades. Els restaurants participants

 

Els 23 restaurants
Són Bec d’Or, Brisas de Mar, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic Cambrils, Confraria del Port, Dofí Verd, El Capi, El Portal, El Pòsit, Fonda Montserrat, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, La Selva Street Food, Les Barques, Llop de Mar, L’Original, Experiències Gastronòmiques, Maset, Montserrat, Rincón de Diego, Taberna Lekeitio i Xiringuito Restaurant del Mar.
Les jornades estan organitzades pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació d’Empresaris de l’Hoteleria de Cambrils (AEHC), i compta com a patrocinador amb Caves Vilarnau de González Byass.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg