L’Ajuntament de Cambrils distingeix a la família del restaurant El Pòsit

L’alcalde i la regidora de Turisme van rebre ahir el gerent i el director comercial per reconèixer la seva trajectòria i els guardons rebuts.

Aquest juny l’empresa familiar ha recollit el premi Millor PIME Sostenible atorgat per Banco Santander i les Cambres de Comerç de Tarragona i Reus.

L’Ajuntament de Cambrils ha distingit a la família del restaurant El Pòsit de Cambrils en reconeixement a la trajectòria de l’empresa cambrilenca i als guardons rebuts per la seva excel·lent gestió i el seu compromís amb el territori i la gastronomia sostenible. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, van rebre ahir, 27 de juny, el gerent de l’empresa, Antonio García, i el director comercial, Ángel Pérez, i els van lliurar la distinció municipal.

El passat 21 de juny, El Pòsit va recollir el premi a la Millor PIME Sostenible 2022 en un acte a la Cambra de Comerç de Tarragona. Es tracta d’un guardó convocat pel Banco Santander, la Cambra de Comerç de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus, amb la col·laboració de la Cámara de España i el Diari La Vanguardia. L’objectiu és reconèixer les petites i mitjanes empreses generadores de riquesa i creadores d’ocupació en el desenvolupament de la seva tasca quotidiana.

Podien optar als premis totes les petites i mitjans empreses de la província amb menys de 250 treballadors i amb una facturació inferior als 50 milions al tancament de l’exercici 2021.El jurat ha escollit la PIME de l’Any i quatre accèssits en les categories d’Internacionalització, Innovació i Digitalització, Formació i Ocupació i PIME Sostenible. Les empreses guanyadores opten ara als premis estatals en les seves respectives categories.

UNA EMPRESA FAMILIAR

El Pòsit és una empresa familiar especialitzada en cuina marinera amb quasi 50 anys d’experiència en la restauració. L’any 1973 van començar a explotar el restaurant de l’Antic edifici del Pòsit de Pescadors, a la Plaça del Pòsit de Cambrils, que llavors era el bar dels pescadors de Cambrils, amb una oferta gastronòmica basada en els productes que arribaven a la llotja com sardines, calamars, sípia o musclos.

Amb els anys el restaurant va anar creixent en nombre de clients, fins a esdevenir un referent de la cuina marinera de Cambrils. L’edifici va ser enderrocat l’any 2004 i el restaurant es va traslladar a la Plaça Mossèn Joan Batalla de la mateixa localitat. Posteriorment, el negoci es va ampliar amb un nou restaurant al Serrallo a Tarragona i un nou concepte a Cambrils amb el nom de Bar del Pòsit.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg