Parlem Amb Jacob Pallares Costa propietàri de Siddartha Spiritual Café

Quan neix Siddharta Spiritual Cafe? Siddharta neix d’un dels somnis del meu pare, i junt amb la família vam emprendre aquest viatge. L’any 2006, va sorgir la idea de la meva família d’obrir algun negoci a Cambrils, els meus pares són uns enamorats de les illes d’Eivissa i Formentera, els agrada molt viatjar a les illes. La seva il·lusió era obrir un local com els que ells freqüentaven. He de dir que el meu pare ja el volia obrir 7 anys abans de la seva obertura el 2006, pero no estaven del tot segurs si començar amb aquest projecte i van decidir esperar una mica.

Què oferiu als vostres clients? A part d’un bon tracte, i un ambient excel·lent, un local decorat amb molt bon gust on podràs gaudir mirant les obres de decoració asiàtiques, i unes vistes molt boniques al port de Cambrils. Tenim una àmplia carta de tes i gran varietat en còctels d’autor, tot tipus de licors i combinats creats per nosaltres amb l’ajuda de coctelers professionals. I a la temporada d’hivern volem aprofitar la nostra terrassa amb unes vistes impressionants al port de Cambrils, on els nostres clients poden prendre’s els vermuts en un ambient excel·lent, gaudint de les hores de sol dels dies d’hivern.

Què t’apassiona més de la teva feina? El que més m’apassiona és el dia a dia, el tracte amb els nostres clients i aquells de fora de Cambrils que tornen any rere any i ens continuen felicitant pel nostre local. Vull que tots els clients es trobin com a casa.

Un consell als nous emprenedors en el sector de l’hostaleria? Els diria la part que ja sap tothom, que has de treballar moltes hores, però que quan fas aquesta feina i hi poses tot el teu amor perquè treballes per casa teva, això és molt gratificant.

Què no pot faltar a Siddharta? No poden faltar els meus pares Joan i Rosa, jo i les meves bèsties (els meus gossos, Goa i Axel), que sempre hi són i que són l’ànima del local. I tampoc no pot faltar la meva gent.

Quina diries que és la teva especialitat? El tracte amb el client i la cocteleria, que quan la fas tu és el millor, destacaria còctels com el Siddharta Indian, Mojito Thai, Asian Tea Experience i molts més.

Tens cap record gastronòmic? Els espaguetis i la truita de carbassó de l’àvia Sisqueta. I els escamarlans a l’americana de la meva mare.

Tens projectes de futur? Doncs poder continuar fent el que fem i ampliar el Siddharta, sé que és una cosa que costarà, però ho aconseguirem.

asfasdgfasdgasdgsadgasdgasdgasdg

asdgfasdgasg

sdgasdgasdg